Virale

Cum arata si cu ce se ocupa fiica SECRETA a lui Putin. Rusii cred ca va fi prima femeie presedinte a tarii. FOTO

Vladimir Putin s-a chinuit mult sa isi tina fiica departe de ochii publici. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018, 15:07
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2018, 15:16

Rusii au descoperit-o pe fiica lui Vladimir Putin, o femeie in varsta de 32 de ani care e dansatoare de meserie. Ea este rezultatul casniciei dintre Putin si Lyudmila Putina, incheiata prin divort in 2013.

Putin a facut tot posibilul s-o tina pe fiica sa departe de atentia publica, iar din acest motiv i-a dat numele bunicii ei, Katerina Tikhonova.

  • Cum arata si cu ce se ocupa fiica SECRETA a lui Putin. Rusii cred ca va fi prima femeie presedinte a tarii. VIDEO

Cu toate astea, fostul prieten al Katerinei, care ii era si partener de dans acrobatic pe ritmuri rock-n-rokll, a anuntat in presa ca a fost cuplat cu fiica lui Putin. Ulterior, el si-a schimbat declaratia, scrie Daily Mail.

Pe langa dans, Katerina Tikhonova se ocupa de proiecte pe bani publici pentru Universitatea de Stat din Moscova.

De altfel, rusii cred ca Putin o pregateste deja pe fiica sa sa-i ia locul la urmatoarele alegeri prezidentiale, din 2024. Ea va avea atunci 38 de ani si ar putea fi prima femeie presedinte din istoria Rusiei. Putin nu are un copil de sex masculin, cel putin nu unul cunoscut public.

"Ar fi un gest modern si indraznet pentru Rusia. Katerina este deja implicata in proiecte publice, cu sfaturile tatalui ei la batranete poate realiza multe lucruri importante pentru Rusia", a povestit biografa lui Putin, Natalia Gevorkyan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies