Fostul ginere al lui Putin, cel mai tânăr miliardar din Rusia, în centrul scandalului după ce a fugit la Dubai! A fost surprins cu fiica generalului FSB 

Vladimir Putin Katerina Tikhonova Kirill Shamalov Rusia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 14:11
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 14:24

Rusia a invadat Ucraina în urmă cu mai bine de o lună, la ordinele lui Vladimir Putin. 

Încă de pe 24 februarie ucrainenii se luptă pentru a le ține piept rușilor, care își continuă asaltul. Rusia a fost dur sancționată de marile puteri ale lumii, însă președintele de la Kremlin nu pare dispus să renunțe. Mai mult, oligarhii miliardari ruși au fost și ei sancționați. 

Printre cei sancționați se numără și Kirill Shamalov, cel mai tânăr miliardar din Rusia. Bărbatul este fostul ginere al lui Vladimir Putin și s-a trezit în centrul unui scandal major, după ce a 'fugit' în Dubai, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Miliardarul a fost căsătorit cu Katerina Tikhonova, cea despre care se știe că este fiica președintelui de la Kremlin.

Kirill Shamalov, alături de Katerina Tikhonova.

Shamalov a plecat alături de fiica unui general al Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB).

Fostul ginere al lui Vladimir Putin, în centrul scandalului după ce a fugit în Dubai 

„În timp ce toți din țară se restrâng cu cheltuielile, iar afacerile și industriile sunt văzute ca fiind roluri cheie în salvarea economiei, fostul ginere al lui Vladimir Putin, miliardarul acționar al lui Sibur, gigant în petrochimice, Kirill Shamalov, își trăiește viața”, a scris VChK-OGPU pe Telegram 

Partenera sa ar fi Anastasia Zadorina, fiica generalului serviciilor secrete FSB, care ar juca un rol cheie în invazia lui Putin asupra Ucrainei. Petrecerea a avut loc la Burj Al Arab, conform Daily Mail, departe de sancțiunile la care a fost supus în Moscova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!