Wenger poate face in sfarsit transferul la care viseaza de 2 ani! Arsenal se bate cu milioanele din Rusia pentru un fost jucator de la Milan:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 11:23

	Wenger poate face in sfarsit transferul la care viseaza de 2 ani! Arsenal se bate cu milioanele din Rusia pentru un fost jucator de la Milan:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Dupa ce presa straina a scris ca Lorient si Stade Rennairs ar dori sa-l transfere pe Yoann Gourcuff, un alt club se arata interesat de mijlocasul lui Olympique Lyon. Oferta vine de aceasta data de la o echipa din Moscova, conform L'Equipe.

Francezul in varsta de 27 de ani ar trebui, insa, sa astepte oferte si de la alte cluburi. Tatal francezului a declarat ca plecarea fiului sau de la Lyon este posibila, dar nu a specificat catre ce club. Cei de la L'Equipe scriu ca Gourcuff n-ar trebui sa plece decat daca Arsenal i-ar face o oferta.

Bernard Lacombe, fostul star al lui Olympique Lyon,  a spus cu privire la plecarea francezului: "Presedintele clubului a avut, intr-adevar, mai multe oferte si asta schimba putin lucrurile cu privire la transfer. Inca discuta cu Yoann, dar eu nu cred ca va pleca".

Gourcuff a mai evoluat in trecut la Rennes, Milan si Bordeaux, iar din 2010 joaca la Lyon. Gourcouff a fost si in trecut pe lista celor de la Arsenal, mai ales dupa plecarea lui Fabregas la Barca.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT