Borussia Dortmund Marco Reus Transfer Market

Marco Reus refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu Dortmund si poate pleca! Pretul incredibil la care poate fi cumparat

Unul dintre cei mai buni jucatori din lume in acest moment, Marco Reus are sanse mari sa fie urmatorul jucator care o paraseste pe Borussia Dortmund dupa Mario Gotze si Robert Lewandowski.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 19:35
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 20:45

Englezii de la Daily Express scriu ca Marco Reus a refuzat sa inceapa negocierile cu cei de la Borussia Dortmund pentru prelungirea actualului contract si va pleca in vara viitoare! Internationalul german este dorit de echipe uriase precum Bayern Munchen, Real Madrid sau Atletico Madrid, insa presa engleza scrie ca jucatorul doreste sa ajunga in Premier League.

Astfel, pentru semnatura lui ar urma sa se lupte Liverpool, Arsenal si Manchester United si pot sa obtina semnatura lui la un pret mic luand in calcul cota jucatorului - 20 de milioane de lire va fi clauza jucatorului in vara viitoare.

Cei de la Dortmund au fost informati de faptul ca Reus nu are de gand sa negocieze un nou contract, jucatorul fiind ingrijorat de politica de transferuri a echipei lui Jurgen Klopp.

Modifică setările cookies