Transfer FABULOS pentru Lacina Traore! Anji negociaza cu o echipa miliardara mutarea fostului atacant al CFR-ului: "Sunt in discutii avansate"

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 14:45

	Transfer FABULOS pentru Lacina Traore! Anji negociaza cu o echipa miliardara mutarea fostului atacant al CFR-ului: "Sunt in discutii avansate"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

AS Monaco continua sa spere la transferul lui Lacina Traore, negocierile fiind in plina desfasurare - anunta rusii de la Izvestia.

Dupa ce si-au scos toti jucatorii la vanzare, patronul Suleyman Kerimov anuntand ca nu mai este dispus sa suporte salariile uriase, si dupa ce au reusit sa incaseze aproape 50 de milioane de euro de la Dinamo Moscova, in schimbul lui Kokorin, Denisov si Zhirkov, rusii de la Anji sunt aproape de inca o mare lovitura.

Potrivit presei ruse, negocierile dintre AS Monaco si Anji se deruleaza de mai multe zile, iar francezii ofera circa 18 milioane de euro in schimbul ivorianului, cu doar 4 sub suma ceruta de Kerimov.

Un oficial al lui Anji, Dmitry Selyuk, nu a negat nici el posibilitatea unei vanzari a lui Traore, acesta spunand ca ar refuza o oferta "decenta si corecta" venita pe adresa oricarui fotbalist.

Daca va reusi si achizitionarea lui Traore, AS Monaco ar ajunge la aproape 170 de milioane cheltuite, monegascii cumparandu-i in aceasta vara pe Falcao, Moutinho, Rodriguez sau Toulalan.

cu 31 de goluri si 9 pase de gol in 63 de meciuri jucate in prima liga rusa, Traore este considerat unul dintre cei mai buni atacanti din Europa.

Lacina Traore a venit in Europa in 2008, atunci cand Cfr Cluj l-a adus de la Stade d'Abidjan, din Coasta de Fildes. Intre timp, atacantul a mai trecut si pe la Kuban Krasnodar.

LIVE UPDATE. Coronavirus în România, 31 martie. Încă trei decese, bilanțul a ajuns la 68 de morți
BRAT