Transfer de SENZATIE pentru Eto'o: renunta la salariul FABULOS de la Anji pentru inca o Liga a campionilor! Unde poate ajunge la vara:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 15:10

	Transfer de SENZATIE pentru Eto'o: renunta la salariul FABULOS de la Anji pentru inca o Liga a campionilor! Unde poate ajunge la vara:

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Samuel Eto'o, cel mai bine platit fotbalist al planetei, este foarte aproape de o noua aventura in Italia - este anuntul bomba facut astazi de Calciomercato.

Cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro la Anji, in Daghestan, Eto'o poate reveni la echipa care l-a facut cu adevarat unul dintre cei mai buni fotbalisti de pe planeta si in tricoul careia a cucerit cel mai important trofeu - Liga Campionilor.

Potrivit italienilor, Inter mizeaza pe faptul ca familia jucatorului ar vrea sa se intoarca in peninsula, mai ales ca situatia financiara dupa cei doi ani petrecuti in Rusia este una extrem de buna.

In varsta de 32 de ani, Sammy Eto'o este decis sa mai joace o buna perioada la cel mai inalt nivel si i-ar surade o noua experienta in Liga.

Camerunezul are 3 Ligi ale Campionilor in palmares, doua cu Barcelona si una cu Inter Milano. De serviciile sale s-a interesat in ultima vreme si gruparea braziliana Botafogo, care anunta ca ii poate asigura un salariu la fel de mare ca la Anji.

Filmul pandemiei de COVID-19. Cum s-a schimbat lumea în 100 de zile
BRAT