AC Milan Arsenal Mario Balotelli Mino Raiola Transfer Market

SUMA pentru care Balotelli poate pleca de la AC MILAN! Afacerea verii se face in cateva saptamani! Mino Raiola are OK-ul:

Mario Balotelli este unul dintre cei mai curtati jucatori din Europa in aceasta vara, iar dupa CM ar putea sa plece in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 14:51
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 15:31

De el este foarte interesat Arsene Wenger, care a intrebat la Milan pentru a vedea cat costa starul din atacul Italiei.

DETALII

Reputatul analist al pietei transferurilor si ziarist la Sky Italia, Gianluca Di Marzio scrie despre intalnirea secreta dintre agentul jucatorului - vulcanicul Mino Raiola - si seful celor de la Milan - Adriano Galliani.

Cei doi au discutat timp de mai multe ore despre interesul altor cluburi pentru Mario, iar suma la care s-au inteles pentru plecarea lui Balotelli este de 37 de milioane de euro.

Este o afacere pe care Milan vrea neaparat sa o faca in aceasta vara, pentru ca salariul jucatorului este considerat prea mare pentru un buget in care nu intra bani din cupele europene in acest sezon - Milan a terminat doar pe locul 8 si a ratat Europa.

Cei doi au vorbit concis despre transferul lui Mario la Arsenal, clubul care si-l doreste cel mai mult. Initial, era vorba despre 45 de mil. de euro, atat cerea Milan, insa Raiola a negociat la 37 o eventuala despartire de clubul italian.

Daca vrea sa-l aiba in echipa, Wenger trebuie sa-i faca pe sefi sa plateasca suma intr-o singura transa, cash, fapt rar la un asemenea transfer intre doua cluburi mari.

Mario Balotelli face 24 de ani in luna august. El a trecut pe la Inter, City, iar acum imbraca tricoul lui AC Milan. El castiga 20 de milioane de euro timp de patru ani si jumatate la Milano, fara bonusuri.

Modifică setările cookies