SUMA pentru care Balotelli poate pleca de la AC MILAN! Afacerea verii se face in cateva saptamani! Mino Raiola are OK-ul:

SUMA pentru care Balotelli poate pleca de la AC MILAN! Afacerea verii se face in cateva saptamani! Mino Raiola are OK-ul:

Mario Balotelli este unul dintre cei mai curtati jucatori din Europa in aceasta vara, iar dupa CM ar putea sa plece in Premier League.

De el este foarte interesat Arsene Wenger, care a intrebat la Milan pentru a vedea cat costa starul din atacul Italiei.

DETALII

Reputatul analist al pietei transferurilor si ziarist la Sky Italia, Gianluca Di Marzio scrie despre intalnirea secreta dintre agentul jucatorului - vulcanicul Mino Raiola - si seful celor de la Milan - Adriano Galliani.

Cei doi au discutat timp de mai multe ore despre interesul altor cluburi pentru Mario, iar suma la care s-au inteles pentru plecarea lui Balotelli este de 37 de milioane de euro.

Este o afacere pe care Milan vrea neaparat sa o faca in aceasta vara, pentru ca salariul jucatorului este considerat prea mare pentru un buget in care nu intra bani din cupele europene in acest sezon - Milan a terminat doar pe locul 8 si a ratat Europa.

Cei doi au vorbit concis despre transferul lui Mario la Arsenal, clubul care si-l doreste cel mai mult. Initial, era vorba despre 45 de mil. de euro, atat cerea Milan, insa Raiola a negociat la 37 o eventuala despartire de clubul italian.

Daca vrea sa-l aiba in echipa, Wenger trebuie sa-i faca pe sefi sa plateasca suma intr-o singura transa, cash, fapt rar la un asemenea transfer intre doua cluburi mari.

Mario Balotelli face 24 de ani in luna august. El a trecut pe la Inter, City, iar acum imbraca tricoul lui AC Milan. El castiga 20 de milioane de euro timp de patru ani si jumatate la Milano, fara bonusuri.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT