Transfer Market

Primul transfer in era Klopp: Liverpool a cumparat un mijlocas de la Steaua Rosie. Campion mondial de tineret si vazut ca noul Matic

Jurgen Klopp a facut primul transfer de cand a preluat-o pe Liverpool. Un international sarb, campion mondial cu nationala U20 in 2015, va ajunge pe Anfield in schimbul a 7 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Ianuarie 2016, 19:10
Data actualizarii: Duminica 03 Ianuarie 2016, 19:22

Liverpool se intareste pentru viitor. Sarbul Marko Grujic este primul transfer facut de Jurgen Klopp si stafful sau pe Anfield Road.

Chiar daca perioada de transferuri va incepe in Anglia abia pe 4 ianuarie (n.r luni), Liverpool s-a miscat rapid si a reusit sa rezolve transferul lui Marko Grujic (19 ani). Acesta va efectua vizita medicala in Anglia si va semna un contract cu formatia antrenata acum de Jurgen Klopp.

Campion mondial de tineret cu Serbia, in 2015, Grujic este un mijlocas crescut de Steaua Rosie Belgrad, care a bifat pana acum 31 de aparitii si 5 goluri pentru formatia din capitala Serbiei.

Tipul mijlocasului masiv (1.91 metri), insa cu o tehnica buna, Grujic este adesea comparat cu Nemanja Matic, fotbalistul lui Chelsea. 

7.000.000 euro va incasa Steaua Rosie Belgrad pentru mijlocasul sau, mutarea fiind confirmata de fotbalist.

CITESTE SI

Modifică setările cookies