"E singurul jucator din lume pe care nu pot sa-l iau". Cum a fost refuzat seicul lui City de Leo Messi: "L-am rugat pe Pep sa discute cu el"

"E singurul jucator din lume pe care nu pot sa-l iau". Cum a fost refuzat seicul lui City de Leo Messi: "L-am rugat pe Pep sa discute cu el"

Khaldoon Al Mubarak, seicul lui Manchester City, recunoaste ca a incercat sa-l cumpere pe Messi de la Barcelona, dar a fost refuzat.

"E singurul jucator pe care l-am dorit si nu l-am putut aduce", spune Al Mubarak, seful lui City, despre Leo Messi. "Bossul" de pe Etihad Stadium a vorbit deschis despre incercarea de a-l transfera pe argentinianul care a scris istorie in ultimul deceniu.

Khaldoon Al Mubarak a recunoscut intr-o conferinta ca a incercat sa-l transfere pe Messi si l-a mandatat pe Guardiola sa-l convinga pe argentinian sa schimbe campionatul, dar acesta din urma nici nu a vrut sa auda.

"Lionel Messi este singurul jucator pe care l-am dorit si nu l-am putut aduce. L-am rugat pe Josep Guardiola sa vorbeasca cu el si sa-l convinga. I-am oferit un salariu de trei ori mai mare decat cel de la Barcelona. Dar nu a vrut", a spus Mubarak.

Leo Messi si-a prelungit ulterior acelei discutii contractul cu Barcelona, acceptand o clauza de reziliere in valoare de 700 de milioane de euro.

Messi are acum contract pana in 2021 cu Barcelona.VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul moţiunii numărul 3 împotriva guvernului Dăncilă. Anunțul premierului după vot
BRAT