"E singurul jucator din lume pe care nu pot sa-l iau". Cum a fost refuzat seicul lui City de Leo Messi: "L-am rugat pe Pep sa discute cu el"

"E singurul jucator din lume pe care nu pot sa-l iau". Cum a fost refuzat seicul lui City de Leo Messi: "L-am rugat pe Pep sa discute cu el"

Khaldoon Al Mubarak, seicul lui Manchester City, recunoaste ca a incercat sa-l cumpere pe Messi de la Barcelona, dar a fost refuzat.

"E singurul jucator pe care l-am dorit si nu l-am putut aduce", spune Al Mubarak, seful lui City, despre Leo Messi. "Bossul" de pe Etihad Stadium a vorbit deschis despre incercarea de a-l transfera pe argentinianul care a scris istorie in ultimul deceniu.

Khaldoon Al Mubarak a recunoscut intr-o conferinta ca a incercat sa-l transfere pe Messi si l-a mandatat pe Guardiola sa-l convinga pe argentinian sa schimbe campionatul, dar acesta din urma nici nu a vrut sa auda.

"Lionel Messi este singurul jucator pe care l-am dorit si nu l-am putut aduce. L-am rugat pe Josep Guardiola sa vorbeasca cu el si sa-l convinga. I-am oferit un salariu de trei ori mai mare decat cel de la Barcelona. Dar nu a vrut", a spus Mubarak.

Leo Messi si-a prelungit ulterior acelei discutii contractul cu Barcelona, acceptand o clauza de reziliere in valoare de 700 de milioane de euro.

Messi are acum contract pana in 2021 cu Barcelona.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT