Ce NEBUNIE! Lewandowski o refuza pe Bayern pentru un transfer BOMBA! Unde ajunge atacantul care i-a dat 4 goluri lui Real Madrid:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 17:00

	Ce NEBUNIE! Lewandowski o refuza pe Bayern pentru un transfer BOMBA! Unde ajunge atacantul care i-a dat 4 goluri lui Real Madrid:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, astazi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Robert Lewandowski, atacantul de zeci de milioane al Borussiei Dortmund, ar putea merge in Rusia, la Zenit Sankt Petersburg, langa Dan Petrescu si Dorinel Munteanu - este anuntul bomba facut de polonezii de la Fakt.

Potrivit jurnalistilor lesi, dar si a rusilor de la Izvestia, Zenit il atrage pe Lewandowski cu un salariu de 7.5 milioane de euro anual, cu 6 milioane mai mult decat a incasat de la BVB in ultimii 2 ani.

Conform surselor citate, reprezentantii lui Zenit au luat deja legatura cu jucatorul si sunt gata sa ii puna contractul pe masa. Mai mult, alaturi de salariul astronomic, Lewandowski ar putea primi si o suma considerabila la semnatura, contractul sau cu finalista Champions League urmand sa expire in vara lui 2014.

In acest moment, cel mai bine platit jucator al lui Zenit este brazilianul Hulk, fotbaist cumparat pe 50 de milioane de euro, care incaseaza circa 10 milioane in fiecare an.

Directorul sportiv al celor de la Zenit, Igor Korniejew a vorbit si el despre atacantul polonez, declarand ca este unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care ii are Europa.

"Este un fotbalist extrem de talentat si de puternic, care in ultimii ani a devenit mai mult decat un jucator, a devenit un star in adevaratul sens al cuvantului", a spus acesta.

Lewandowski a mai avut o oferta de la Bayern Munchen in aceasta vara, dar Borussia nu l-a lasat sa plece, cu riscul de a-l pierde gratis.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies