Spartak Moscova bataie pe teren Zenit Sankt Petersburg Fotbal extern

Cine să-i mai înțeleagă? Cum au fost surprinși în vestiar jucătorii lui Spartak după bătaia, la propriu și la figurat, cu Zenit

Meciul dintre Zenit Sankt Petersburg şi Spartak Moscova, disputat duminică în Cupa Rusiei, a fost unul tensionat, arbitrul fiind nevoit să arate nu mai puţin de şase cartonaşe roşii şi zece galbene.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 16:40
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 16:53

Departe de Cupa Mondială şi cupele europene, după ce FIFA şi UEFA au suspendat Rusia pe 28 februarie, din cauza agresiunii asupra Ucrainei, echipele ruse se concentrează în această perioadă doar pe competiţiile interne.

La jocul de la Sankt Petersburg, arbitru de centru a arătat zece cartonaşe galbene pe parcursul reprizei secunde, înainte ca fotbaliştii celor două echipe să înceapă o bătaie generală în prelungiri, după o altercaţie între olandezul Quincy Promes (Spartak) şi columbianul Wilmar Barrios (Zenit), la care toată lumea a vrut să ia parte, inclusiv staff-urile tehnice.

În urma acestui incident, arbitrul a arătat şase cartonaşe roşii, câte trei de fiecare tabără, reuşind în final să calmeze spiritele.

Meciul dintre Zenit Sankt Petersburg şi Spartak Moscova, din grupa B a Cupei Rusiei, s-a încheiat cu victoria gazdelor, la loviturile de departajare, scor 0-0 (4-2).

Imagini inedite din vestiarul celor de la Spartak Moscova

În ciuda înfrângerii atât din joc, cât și de pe teren, jucătorii de la Spartak Moscova au fost surprinși în vestiar în timp ce se uitau la imaginile din timpul bătăii, destul de încântați de ceea ce s-a întâmplat pe gazon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!