Piturca a pus TINTA pe Latovlevici: "A muncit mult dar isi lasa partea descoperita, asta e Lato!" Ce stelist i-a placut in mod special cu Legia:

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 16:35

	Piturca a pus TINTA pe Latovlevici: "A muncit mult dar isi lasa partea descoperita, asta e Lato!" Ce stelist i-a placut in mod special cu Legia:

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

"Steaua a facut un meci bun aseara, l-a dominat in marea majoritate a timpului, din pacate a primit gol. Golul e cel mai important moment al jocului. Jucatorii au dat totul, unii au reusit mai mult, unii mai putin.

Latovlevici e acelasi, a jucat in stilul lui, a muncit mult, a alergat mult, si-a mai lasat partea descoperita cum face el, asta e Latovlevici.

Tanase mi-a placut, a depus un efort considerabil, a alergat fantastic, si-a depasit si adversarul de cateva ori dar toata lumea vrea mai mult de la Tanase pentru ca e un jucator de calitate. Toata lumea asteapta sa dea gol in fiecare meci.", a spus Victor Piturca la Digi.

Steaua a remizat 1-1 cu Legia aseara, in turul Play-Off-ulului Champions League, polonezii egaland la un contraatac pe partea stanga a apararii, unde Latovlevici a fost surprins prea sus in teren.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT