Barcelona a demarat planul de rezerva! Doi internationali germani de 40 milioane fiecare, pe lista de transferuri de iarna
Marti 17 Octombrie 2017, 12:31

Barcelona a demarat planul de rezerva! Doi internationali germani de 40 milioane fiecare, pe lista de transferuri de iarna

Barcelona nu a reusit sa ii induplece pe englezii de la Liverpool sa il lase pe Coutinho sa plece si s-ar putea orienta la iarna catre alte doua tinte. Presa catalana anunta interesul pentru doi fotbalisti de mare perspectiva.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Barcelona are doua alternative pentru Coutinho, chiar daca interesul pentru fotbalistul brazilian al lui Liverpool se pastreaza intact. Presa catalana anunta ca Robert Fernandez si Urbano Ortega, oficiali ai clubului de pe Camp Nou, au fost in Germania pentru a se interesa de doi jucatori.

Sport Catalunya scrie ca Barcelona intentioneaza sa ii transfere pe internationalii germani Julian Brandt (Bayer Leverkusen) si Max Meyer (Schalke 04).

Ambii internationali germani, Brandt si Meyer au 12, respectiv 4 selectii, ei fiind considerati urmatorii titulari ai campioanei mondiale.

Atat Brandt, cat si Meyer sunt evaluati la circa 40 de milioane de euro fiecare, iar de serviciile lui Meyer se intereseaza si Bayern Munchen.

Meyer are o clauza care ii permite sa plece pentru 40.000.000 euro, in timp ce pentru Brandt, Barcelona va treubi sa negocieze mai mult.