Analiza TRANSFER MARKET | Un 11 de start de 500 mil euro vs cea mai spectaculoasa echipa din Europa, cu 20 goluri in 4 meciuri! Cum vor arata echipele in Dortmund - Real, azi, 21:45, la ProTV

Primul soc al sezonului in Liga, Dortmund - Real va fi la PROTV in aceasta seara de la 21.45.

Cea mai spectaculoasa echipa a momentului in Europa, Dortmund a reusit 20 de goluri in ultimele 4 meciuri si da piept cu detinatoarea trofeului.

Cei 5 mijlocasi din spatele golgeterului Aubameyang au o medie de varsta de 20 de ani! Tuchel va trimite in teren o echipa evaluata la 173 de milioane.

Dupa doua egaluri consecutive in campionat cu Villarreal si Las Palmas, Zidane are probleme de lot la Dortmund. Problemele sunt pe banda stanga a apararii unde nu-i are nici pe Marcelo si nici pe Coentrao.

Chiar si asa, Realul va avea un prim 11 evaluat la 467 milioane din care nu lipsi BBC-ul. Cei trei: Bale, Benzema si Cristiano Ronaldo au marcat impreuna 5 goluri in acest debut de sezon, mai putin decat Aubameyang.

Cristiano Ronaldo e suparat pentru ca a fost schimbat tactic pentru prima data dupa 7 ani, iar Zidane va incerca sa resusciteze echipa in Liga.
 

                              
Pe www.sport.ro avem live blog cu tot ce se intampla de la Moscova la Lisabona in aceasta zi de Champions League, iar putin inainte de miezul noptii avem  pe Sport.ro rezumatele celor 8 meciuri de astazi!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies