Ion Tiriac FRT Tenis Tenis

„Suntem zero, la pământ!” Ion Țiriac, revoltat de ce se întâmplă în tenisul românesc! Soluția pentru rezolvarea problemelor

Afaceristul român Ion Țiriac s-a declarat nemulțumit de nivelul la care este finanțat de către stat tenisul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 10:00
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 10:04

Fostul jucător de tenis este de părere că statul ar trebui să cheltuie mai mulți bani pentru a finanața corespunzător acest sport.

Țiriac este de părere că ar trebui reînființate turneele ITF pe care România le-a avut și care practic aveau menirea de a pregăti jucătorii tineri de tenis pentru marile competiții.

„Oricum, noi nu mai avem de unde să culegem. Noi nu am semănat deloc. Noi am semănat ceva pe vremea lui Ilie Năstase, acele turnee ITF de 10k sau de cât erau. Le-am avut când era Ilie președinte, dar s-au terminat cu totul și acum avem spicuiri.

Țiriac: „Suntem zero, la pământ!”

Atâta timp cât această Federație nu o să aibă un președinte plătit, angajat, un secretar general plătit, angajat, vreo cinci ofițeri plătiți, angajați, și o școală de antrenori... suntem zero, la pământ! O recunosc din toate punctele de vedere. Nici până astăzi nu au fost finanțați. Finanțarea pe care au primit-o nu ajunge nici pentru a pune sară sau piper în ciorbă. (...) E foarte greu, iar dacă nu semeni, nu culegi”, spunea Ion Țiriac în vară, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!