Simona Halep - Paula Badosa Simona Halep - Mats Wilander Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Paula Badosa a căzut în capcana Simonei Halep. Detaliul remarcat de marele Mats Wilander

WIMBLEDON 2022 | Marele campion a evidențiat cum și-a schimbat jocul constănțeanca fost lider WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 13:33
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 13:39

În meciul cu Paula Badosa jucat pe Centre Court, în fața multor spectatori români, eleva lui Patrick Mouratoglou a simțit că deține un ascendent moral încă din gameul al treilea, când a fructificat prima șansă de break de care a beneficiat. Simona a contracarat fiecare lovitură în forță a jucătoarei din Spania și a luat primul break cu o lovitură vintage, care a făcut deliciul fanilor. 

Mats Wilander a punctat ce a schimbat Simona Halep în jocul ei 

Intrată în schimburi intense de mingi, Simona Halep a alternat jocul fără greșeală de pe linia de fund a terenului, cu urcările vijelioase la fileu. Expert Eurosport, Mats Wilander a comentat echilibrat victoria Simonei și a reliefat elementele esențiale din jocul etalat la Wimbledon 2022. 

"Simona a luat din forța loviturilor Badosei și apoi a pus-o să facă pasul în spate; apoi, a controlat punctul. Badosa nu s-a apărat la fel de bine pe rever și cred că are legătură cu tehnica de lovire. Trebuie să spunem că Simona e jucătoarea diferită! E foarte diferită, foarte agresiva. Joacă altfel, anticipează foarte bine. În trecut se ducea înapoi, dar acum rămâne în față sau rămâne pe linia de fund", a declarat Mats Wilander, pentru Eurosport. 

Simona Halep o va întâlni miercuri, în sferturile de finală de la Wimbledon, pe americanca Amanda Anisimova, într-un meci care va fi LIVE pe Eurosport și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.  În urmă cu trei ani, la Wimbledon, constănțeanca a cucerit titlul după o finală în care a învins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în 55 minute. 

Modifică setările cookies