GALERIE FOTO „Arbitra sexy” a tenisului, Marijana Veljovic, i-a pus la punct pe americani: ce le-a spus în timpul meciului Cîrstea - Muchova

Marijana Veljovic Karolina Muchova Sorana Cirstea US Open 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 07:50
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 07:51

Marijana Veljovic a fost criticată de Sorana Cîrstea, în primul set al sfertului de finală jucat de româncă împotriva Karolinei Muchova. 

Marijana Veljovic (36 de ani) și-a exercitat autoritatea încă din primele minute ale partidei Sorana Cîrstea - Karolina Muchova, desfășurate pe cel mai mare stadion de tenis din lume, Arena Arthur Ashe, în faza sferturilor US Open 2023.

„Dacă ați putea vorbi mai încet, ar fi grozav, mulțumesc,” le-a spus Veljovic newyorkezilor, în prima pauză de schimbare a terenurilor, din primul set, după care mulți spectatori și-au găsit cu greu locurile. 

Marijana Veljovic a încercat să limiteze gălăgia newyorkezilor

Intervenția arbitrei din Serbia a avut rolul de a tempera gălăgiozitatea faimoasă a Stadionului Arthur Ashe, în care tenisul nu beneficiază de atmosfera tipică, de tăcere, ci se joacă sub un „zumzet constant”, așa cum îl descria Patricia Țig, în partida jucată cu Jessica Pegula, în turul secund al ediției din acest an. 

Dincolo de această intervenție, Veljovic a primit un comentariu din partea Soranei Cîrstea, în manșa întâi a meciului cu Muchova.

Marijana Veljovic, criticată de Sorana Cîrstea, în setul întâi

Românca s-a plâns că nu a primit prosop cu gheață, pentru a se răcori corespuznător, dar nici cretă, pentru a căpăta aderență pe gripul rachetei. 

După încheierea primului set, Marijana Veljovic i-a transmis Soranei Cîrstea să îi acorde Muchovei mai multe secunde de pregătire, între servicii, provocând o reacție de frustrare din partea româncei. „Haide, eu aștept după ea!”, i-a replicat Cîrstea. Veljovic a avut aceeași rugăminte de adresat și Muchovei. 

În final, Sorana Cîrstea a cedat scor 6-0, 6-3, în fața Karolinei Muchova, ratând prima calificare a carierei într-o semifinală de turneu de mare șlem. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!