Patricia Țig dezvăluie cum s-a simțit să joace pe cel mai mare stadion de tenis din lume. Ce i-a spus un spectator

Patricia Tig Arena Arthur Ashe US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 10:05
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 10:20

Patricia Țig a povestit experiența meciului jucat cu Jessica Pegula, pe Stadionul Arthur Ashe. 

Patricia Țig (29 de ani, 700 WTA) a fost învinsă cu 6-3, 6-1, de Jessica Pegula (29 de ani, 3 WTA), în turul secund al Openului American

Partida s-a derulat pe Arena Arthur Ashe, imediat după încheierea meciului câștigat de Carlos Alcaraz în detrimentul sudafricanului Lloyd Harris. Povestind experiența de a juca pe cel mai mare stadion de tenis din lume, Țig s-a declarat surprinsă de zumzetul constant pe care l-a auzit în arenă, dar și de susținerea spectatorilor americani. 

Patricia Țig: „A fost un zumzet continuu, nu mă așteptam la asta. Nu știam că e așa.”

„A fost un zumzet continuu, nu mă așteptam la asta. Nu am știut că e așa. M-am simțit susținută și apreciată. 

Ba chiar am primit un memento plăcut din partea unei persoane din tribune, care, la 4-0 în setul doi, mi-a spus să mă bucur de moment și mi-am revenit la starea cu care am ieșit pe teren.

Patricia Țig, despre duelul cu Pegula: „M-am simțit depășită pe teren, ăsta e adevărul.”

M-am simțit depășită pe teren, ăsta e adevărul. Ar fi foarte nerealist să fi avut așteptări mai mari de la mine, având în vedere cât de puțin tenis am jucat, în ultimii doi ani și ceva.

Eu simt lipsa meciurilor la nivel înalt. Fizic, clar am fost depășită de nivelul de joc. E foarte multă muncă de depus pentru a te menține la acest nivel, iar eu mai am de lucru la asta,” a declarat Patricia Țig, într-un interviu acordat Eurosport

Patricia Țig a trecut de Rebecca Marino (104 WTA), scor 7-6 (6), 7-6 (1), în runda inaugurală a actualei ediții a turneului de la US Open. A fost prima victorie obținută de Țig într-un turneu de mare șlem, după trei ani. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!