VIDEO EXCLUSIV „Am fost absorbit de ea!” Andre Agassi, dezvăluire de zile mari în interviul oferit Andreei Esca

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 13:20
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 13:40

Andre Agassi, moment aparte în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Andre Agassi (54 de ani) și Steffi Graf (55 de ani) au împreună doi copii adulți, pe Jaden și Jaz, în vârstă de 22, respectiv 20 de ani.

În interviul acordat Știrilor PRO TV, Agassi i-a explicat Andreei Esca cum a ajuns să formeze un cuplu cu Steffi Graf, câștigătoare de 22 de ori în turneele majore și recunoscută drept una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului. 

Andre Agassi a dezvăluit cum a rămas uimit de Steffi Graf

„Am fost absorbit de ea cum face faţă problemelor prin care treceam şi eu în jocul ăsta, ea trecea prin ele fără efort, cel puţin aşa se vedea din afară.

Şi când am avut şansa să o conving că merită să petrecem puţin timp împreună a fost o zi fericită pentru mine,” a dezvăluit Andre Agassi ce a condus la prima întâlnire cu Steffi Graf. „Aşa a fost!", a încuviințat Steffi Graf, zâmbind larg. 

Agassi și Graf au acasă 30 de Grand Slam-uri și 2 medalii de aur

Împreună, Agassi și Graf au acasă treizeci de trofee de Grand Slam în vitrină, dar și două medalii de aur.

Steffi Graf a ieșit campioană olimpică în proba individuală din 1988, la Seoul, pe când Andre Agassi a triumfat tot la simplu, dar pe teren propriu, în Atlanta, SUA, opt ani mai târziu. 

Cu ocazia demonstrativului jucat împotriva Simonei Halep și a lui Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf au consemnat prima prezență în România. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!