VIDEO EXCLUSIV ”What a moment”! Reacție memorabilă după show-ul Simona Halep/Andrei Pavel - Steffi Graf/Andre Agassi, LIVE pe Pro Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:46
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:51

În direct la Pro Arena și VOYO, Simona Halep, Andrei Pavel, Horia Tecău, Steffi Graf și Andre Agassi au oferit un spectacol de tenis la Sports Festival. 

Pe 15 iunie 2024, Cluj-Napoca a găzduit un meci demonstrativ de tenis care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf.

Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei alcătuite din Simona Halep și Andrei Pavel. 

Horia Tecău: ”Trăiesc un vis devenit realitate”

Evenimentul a început cu meciul de dublu masculin. Horia Tecău și Andrei Pavel, coechiperi în echipa de Cupa Davis a României în trecut, i-au înfruntat pe americanii Andre Agassi și Justin Gimelstob. 

În timpul partidei, la scorul de 3-3, Andrei Pavel și Justin Gimelstob s-au retras pe margine, locul lor fiind luat de Simona Halep și Steffi Graf. 

”What a moment @sportsfestival! 

Living a dream come true”, a postat Horia Tecău pe pagina personală de Facebook.

Discursul Simonei Halep, la Sports Festival

"Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici.

De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire.

Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. 

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei", a declarat Simona Halep, în timp ce tatăl său nu a putut să-și stăpânească lacrimile. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!