VIDEO EXCLUSIV Momente emoționante la Sports Festival! Tatăl Simonei Halep nu și-a ascuns lacrimile la discursul sportivei

stere halep Simona Halep Sports Festival Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 18:46
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 19:02

În direct la Pro Arena și VOYO, Simona Halep, Andrei Pavel, Horia Tecău, Steffi Graf și Andre Agassi au oferit un spectacol de tenis la Sports Festival. 

Pe 15 iunie 2024, Cluj-Napoca a găzduit un meci demonstrativ de tenis care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei alcătuite din Simona Halep și Andrei Pavel. 

Simona Halep, discurs emoționant la Sports Festival

Înaintea disputării partidelor, jucătorii au fost prezentați de Andi Moisescu și Pavel Bartoș, iar Simona Halep a ținut un discurs în fața spectatorilor prezenți la meci, care au aplaudat-o minute în șir. 

"Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. 

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei", a declarat Simona Halep, în timp ce tatăl său nu a putut să-și stăpânească lacrimile. 


Sports Festival: prezentarea jucătorilor pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!