VIDEO „Cum vedeți viitorul Simonei Halep?” Steffi Graf i-a răspuns Andreei Esca la întrebarea momentului în tenisul românesc

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 11:59
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:11

Viitorul Simonei Halep în tenisul profesionist a fost anticipat de Steffi Graf, jucătoare de 22 de ori campioană în turneele majore.

Simona Halep se află într-un moment de cumpănă al carierei sale. Prinsă între probleme fizice, greutățile de a se reajusta la ritmul impus de circuitul WTA și încercarea de a reveni în partea bună a ierarhiei mondiale, dubla campioană de Grand Slam din țara noastră și-a făcut timp să joace un meci demonstrativ de lux în direct la Pro Arena și VOYO, împotriva celor mai faimoși soți din lumea tenisului, Andre Agassi și Steffi Graf.

Alături de Andrei Pavel și Horia Tecău, Simona Halep s-a duelat cu echipa americano-germană, care, la finalul evenimentului din Arena BT, i-a acordat Andreei Esca un interviu-eveniment marca Știrile PRO TV

Steffi Graf, despre ultima etapă a carierei Simonei Halep: „Știu că fizic nu e ușor, devine tot mai greu cu vârsta.”

„Cum vedeți viitorul Simonei Halep?”, a fost una dintre întrebările adresate de prezentatoarea Știrilor PRO TV, Andreea Esca.

De 22 ori de campioană în turneele de mare șlem, Steffi Graf a replicat spunând că Simona Halep se află într-o situație favorabilă, neavând nimic de pierdut, în acest punct al carierei sale, indiferent dacă ar continua să joace sau s-ar opri aici. 

„E alegerea ei, iar acesta e un lucru frumos. A făcut totul deja și acum poate să aleagă dacă își dorește să mai joace.”

„Asta îi spuneam și ei ieri: este alegerea ei, iar acesta e un lucru frumos. Ai făcut totul și acum poți să alegi dacă asta îți dorești să faci în continuare.

Știu că fizic nu e ușor, devine tot mai greu cu vârsta. Dar a reușit de atâtea ori, și-a demonstrat devotamentul față de sport,” a declarat Steffi Graf, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!