Tenis

Wimbledon 2018. Imagini EMOTIONANTE! De ce a izbucnit in LACRIMI o jucatoare cand a calcat pe iarba de la Wimbledon. FOTO

O fosta adversara a Soranei Cristea de la Wimbledon a revenit in lacrimi la Wimbledon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 16:23
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 16:23

Jucatoarea specializata in jocul de dublu, Bethanie Mattek Sands, s-a intors joi pe terenul numarul 17 din complexul de la All England Club, unde in urma cu un an s-a accidentat grav la genunchi intr-un meci disputat cu Sorana Cirstea.

Americanca a izbucnit in plans in momentul in care a pasit pe terenul pe care a suferit atat de mult in urma cu 12 luni. Sportiva de 33 de ani a vorbit despre momentul in care a revenit pe iarba de la Wimbledon: "Am vrut sa vin si sa ma intind in acelasi loc in care am stat intinsa atatat timp in urma cu un an. Nu sunt genul de persoana care se uita in trecut, dar acum am facut o exceptie. Acum, ca am venit aici din nou, pot lasa totul in urma. Ma simt usurata dupa acest moment", a spus Mattek-Sands.

  • Wimbledon 2018. Imagini EMOTIONANTE! De ce a izbucnit in LACRIMI o jucatoare cand a calcat pe iarba de la Wimbledon. FOTOWimbledon 2018. Imagini EMOTIONANTE! De ce a izbucnit in LACRIMI o jucatoare cand a calcat pe iarba de la Wimbledon. FOTO

Mattek Sands si-a amintit si cum a trait accidentarea groaznica suferita la genunchi. "Incercam sa ma uit la firele de iarba. Imi amintesc ca l-am intrebat pe stoul meu Justin daca voi capabila sa parasesc terenul in picioare si mi-a spus ca nu. L-am mai intrebat 'Justin, cat de a naiba e accidentarea asta? Cat de a naiba e?' Si mi-a spus 'Iubire, doar nu te uita la ea!' Eram ceva de genul 'Sa te ia naiba, m-am uitat la ea deja, spune-mi cat de grav e!'", a mai spus cu lacrimi in ochi americanca.

Mattek Sands a lipsit opt luni de pe teren dupa accidentarea grava de la genunchi, iar acum a reunit echipa de success “Bucie”, alaturi de colega si buna ei prietena, Lucie Safarova.

Foto: The Sun

Modifică setările cookies