Tenis

Wimbledon 2018 | Prima reactie dupa ce Serena Williams a refuzat controlul antidoping: "Nu exista niciun motiv pentru acest tratament invaziv!"

Serena Williams a refuzat sa faca un test antidoping pe 14 iunie, cu 3 saptamani inainte de Wimbledon.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 16:46
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 16:50

Serena Williams a reactionat dupa acest moment. Purtatorul de cuvant al sportivei din Statele Unite ale Americii a remis un comunicat prin care a incercat sa explice de ce fostul lider mondial a refuzat testul.

"In cei 23 de ani de cariera, Serena nu a fost testata niciodata pozitiv, desi a fost supusa testelor mult mai mult decat alti tenismeni, barbati sau femei. De fapt, ea a fost testata de patru ori mai des. Este o sustinatoare vocala a programului si a respectat regulile USADA. Si pentru ca va continua sa le respecte, nu exista niciun motiv pentru acest tratament invaziv", a declarat purtatorul de cuvant al Serenei.

Serena Williams are 7 titluri la Wimbledon, ultimul fiind castigat in 2016. Americanca se afla in revenire de forma, dupa ce a ajuns in optimi la Roland Garros, iar la All England Club este favorite 25 a turneului, imediat in spatele rivalei din circuit, Maria Sharapova. Turneul de la Wimbledon se desfasoara in perioada 2-15 iulie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies