Virginia Ruzici dezvăluie ce relație are în prezent cu Simona Halep, după ce i-a fost manager timp de 14 ani

Virginia Ruzici Simona Halep Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 10:20
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 10:15

Fosta campioană a turneului de la Roland Garros i-a oferit public Simonei Halep o serie de sfaturi în ce privește problemele acuzate la genunchi. 

Virginia Ruzici a onorat prezența Simonei Halep la Paris, cu ocazia derulării Trofeului Clarins și a asistat la partida jucată de româncă în compania americancei McCartney Kessler, număr 123 WTA. 

Kessler a câștigat partida prin abandonul Simonei Halep, la 7-5, 2-3, în urma unor probleme la genunchi acuzat de româncă.

Virginia Ruzici, despre relația cu Simona Halep: „Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima.”

După meci, Ruzici a explicat că i s-a părut normal să vină la meciul Simonei Halep, din moment ce locuiește în capitala Franței, dar i-a oferit și un sfat medical, îndemnând-o pe constănțeancă să nu mai joace meciuri oficială până nu va fi în totalitate recuperată.  

„Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima.

„Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași.”

Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet”, a spus Virginia Ruzici într-un interviu acordat Tennis Actu.

Virginia Ruzici a câștigat turneul de la Roland Garros în 1978, performanță repetată de Simona Halep, patru decenii mai târziu. Mima Jausovec, respectiv Sloane Stephens sunt jucătoarele învinse de Ruzici și Halep în ultimele acte disputate pe Arena Philippe-Chatrier din Complexul Stade Roland Garros. 


Sorana Cîrstea, elogiată de fostul antrenor al Simonei Halep: „O să ne dăm seama de adevărata ei valoare”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!