Rafael Nadal antrenament Roland Garros Novak Djokovic antrenament Roland Garros Roland Garros 2022 Tenis ATP Tenis

Un antrenament făcut de Rafael Nadal la Roland Garros a strâns 10 mii de spectatori în tribune: doar FCSB adună acest număr de spectatori în Liga 1

Aproximativ 10,000 de persoane au asistat la un antrenament făcut de Rafael Nadal la Roland Garros. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 09:25
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 09:29

Sâmbătă, 21 mai a fost ziua perfectă pentru 10 mii de locuitori și vizitatori ai Parisului pentru a urmări o sesiune de antrenament făcută de Rafael Nadal pe Arena Suzanne Lenglen, a doua ca mărime a complexului Stade Roland Garros.

Iubitorii tenisului s-au bucurat de acces gratuit la una dintre ultimele reprize de pregătiri efectuate de tenismenul iberic la Paris, înainte de primul meci, pe care îl va disputa contra australianului Jordan Thompson. 

Arena Suzanne Lenglen, umplută până la refuz, pentru un antrenament făcut de Rafael Nadal

10,068 de locuri numără capacitatea totală a Terenului Suzanne Lenglen, ale cărui tribune au fost umplute până la refuz pentru antrenamentul făcut de Rafael Nadal.

Marea majoritate a spectatorilor au rămas și pentru a-l vedea pe Novak Djokovic, care l-a succedat pe Nadal în ordinea antrenamentelor. 

Cele aproximativ zece mii de fani ai tenisului care i-au urmărit pe Rafael Nadal și Novak Djokovic antrenându-se la Paris reprezintă un număr mai mare decât media oricărei echipe din Liga 1. 

Cea mai ridicată medie de spectatori în prima ligă a campionatului României de fotbal o deține FCSB, cu circa 10000 de spectatori prezenți. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!