„E singurul lucru pe care îl pot face, în acest moment” Ce a spus Patrick Mouratoglou înainte ca Simona Halep să izbucnească în râs

Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep Academia Mouratoglou Simona Halep antrenor Mouratoglou Simona Halep interviu Simona Halep Roland Garros 2022 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 08:50
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 08:56

Simona Halep, cap de serie numărul 19 la câștigarea Roland Garros 2022 are pe traseul virtual două adversare dificile în primele patru meciuri, Jelena Ostapenko și Iga Swiatek. 

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au oferit un interviu pentru CNN, în care au vorbit despre startul colaborării, dar și pe tema bătăliilor mentale duse de jucătoarea din România în ultimele 12 luni, în care s-a confruntat cu cea mai gravă accidentare a carierei - dublă ruptură musculară - care a făcut-o să rateze Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice din 2021. 

„Cred că a trecut prin foarte multe momente extrem de dificile în cariera sa și a găsit o cale prin care să devină numărul 1 și dublă campioană de Grand Slam. 

Simona Halep: „Mă amuză cum vorbește, am nevoie de puțin din încrederea lui.”

E foarte puternică mental și simt că are încredere în ea însăși. Această combinație poate face minuni,” a declarat Patrick Mouratoglou, doar ca să stârnească râsul Simonei Halep, care a adăugat: „Mă amuză cum vorbește, am nevoie de puțin din încrederea lui,” au fost vorbele jucătoarei din România. 

Cât despre startul Roland Garros 2022, Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt de acord că Iga Swiatek este principala favorită la câștigarea trofeului, venind după un șir de 28 de succese consecutive.

În condițiile date, sportiva din țara noastră este pregătită să lupte din toate puterile pentru a întrece așteptările setate „Sunt pregătită mental, sunt gata să dau tot ce am mai bun. E singurul lucru pe care îl pot face, în acest moment și am nevoie să cred din ce în ce mai mult. Abia aștept să văd cât de bună pot să fiu în acest turneu,” a completat Simona Halep.

Simona Halep o va întâlni pe Nastasja Schunk (18 ani, 165 WTA) în primul tur la Roland Garros. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!