Novak Djokovic Australian Open 2022 Miomir Kecmanovic Tenis

Totul pentru Nole! Cine sunt jucătorii care "vor să-l răzbune pe Djokovic" la Australian Open

Novak Djokovic (1 ATP, 34 de ani) nu poate participa la Australian Open 2022, după ce autoritățile australiene i-au anulat viza din cauza faptului că nu este vaccinat și nu a putut face o dovadă clară a trecerii prin boala COVID-19.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:24
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 18:30

Inițial, Djokovic a câștigat apelul și și-a redobândit viza pentru Australia, iar în primul tur al competiției de Grand Slam de la Melbourne ar fi trebuit să îl întâlnească pe conaționalul Miomir Kecmanovic (77 ATP). Totuși, viza liderului mondial a fost din nou anulată, iar locul său pe tabloul principal a fost luat de italianul Salvatore Caruso (146 ATP), din postura de lucky loser.

Sârbii vor să-l răzbune pe Novak Djokovic la Australian Open 2022

Kecmanovic a trecut fără probleme de Caruso în primul tur de la Australian Open, luni dimineață, scor 6-4, 6-2, 6-1, iar ulterior a transmis că jucătorii sârbi care pot participa la Australian Open încearcă, pe lângă un parcurs cât mai bun, "să îl și răzbune pe Novak Djokovic" prin prestațiile lor.

"Trebuie să câștig și pentru el. Știu că nu putem face prea mult pentru el, dar vom fim alături de el în această perioadă dificilă. Indiferent ce s-a întâmplat, este un campion uriaș și este dureros să vedem ce i se întâmplă, mai ales că trebuia să îl înfrunt pe Rod Laver Arena. Îmi pare foarte rău pentru el, dar sper că va reveni mai puternic", a spus Kecmanovic, potrivit RMC Sport.

Kecmanovic a adăugat că a discutat cu ceilalți jucători sârbi de la Australian Open și au stabilit că "vor face totul pentru a-l răzbuna pe Djokovic și a-l face mândru".

Pe tabloul principal de la Australian Open, Serbia este reprezentată de Laslo Djere (51 ATP), Nikola Milojevic (139 ATP), deja eliminați, Dusan Lajovic (39 ATP), Miomir Kecmanovic (77 ATP), deja calificați în turul doi și Filip Krajinovic (36 ATP), care va debuta în turneu marți dimineață.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!