Tenis

Toate la antrenamente, doar Bianca Andreescu, la piscină: cum apare în pictorialul momentului, publicat de WTA 

Bianca Andreescu se relaxează la piscină în pre-sezon, încercând să își reîncarce bateriile, după un 2021 epuizant.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 09:51
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 09:58

Pre-sezonul Biancăi Andreescu arată diferit de perioadele intense de pregătire fizică în care s-au imersat numeroase jucătoare de top, inclusiv Emma Răducanu ori Simona Halep

După ce a dezvăluit că va rata Openul Australian din motive personale, preferând să își acorde timp suplimentar pentru a-și reveni fizic și psihic după dificultățile experimentate în ultimul an, Bianca Andreescu a apărut într-o ședință foto spectaculoasă publicată pe contul oficial de Instagram al circuitului WTA. 

Într-o ținută de vară, Bianca Andreescu se relaxează pe marginea piscinei, iar într-o poză își ține în brațe cățelul pe nume Coco, un toy poodle care a atras toate privirile la US Open 2019, când mama Biancăi, Maria Andreescu l-a ținut în lojă, în timpul meciurilor. 

De ce lipsește Bianca Andreescu de la Australian Open 


„Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru mine, din mai multe motive. În special în acest an, am petrecut multe săptămâni în carantină, iar izolarea m-a afectat enorm - atât fizic, cât și mental. Mai mult decât atât, bunica mea a stat multe săptămâni la ATI din cauza unei infecții cu COVID.

Nu m-am simțit eu însămi în tot acest timp, mai ales când mă antrenam sau jucam meciuri oficiale. Simțeam că duc povara lumii pe umerii mei. Nu puteam să mă detașez de tot ce se petrecea în afara terenului. Am simțit tristețea colectivă și neliniștea din jur și m-au afectat.

Vreau să îmi acord timp suplimentar pentru a-mi reveni, a mă recupera și a crește din asta (pe cât sună de clișeic) și să continui să inspir, făcând muncă de caritate. Vreau să lucrez la mine însămi pentru că știu că, făcând asta, voi reveni mai tare ca niciodată. 

De aceea, nu îmi voi începe sezonul în Australia, ci voi petrece timp extra reflectând, antrenându-mă și pregătindu-mă pentru următoarele faze ale sezonului 2022,” a scris Bianca Andreescu pe Twitter

Modifică setările cookies