VIDEO Învață tenis cu Bianca Andreescu și Simona Halep! S-a lansat platforma prin care profesioniștii le dau lecții abonaților

Simona Halep Bianca Andreescu Tenis WTA Romania Top Court Tenis Învață tenis cu Bianca Andreescu și Simona Halep! S-a lansat platforma prin care profesioniștii le dau lecții abonaților
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 13:57
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 14:07

Simona Halep și Bianca Andreescu le-au oferit juniorilor și amatorilor de tenis primele sfaturi tehnice. 

După ce Simona Halep a început parteneriatul cu Top Court, Bianca Andreescu s-a alăturat la rândul său proiectului care își propune să instruiască oamenii de rând și juniorii interesați să își perfecționeze jocul de tenis.

În această colaborare, Bianca Andreescu a specificat că folosește gripul continental și a explicat cum își calculează pașii la retur pentru a minimiza efectele serviciului adversarei. 

Bianca Andreescu și Simona Halep au devenit profesoare de tenis pe Top Court

„Scurta se potrivește jocului meu, pentru că îmi place să lovesc multe lovituri diferite. Folosesc gripul continental. În termeni mai ușor de înțeles, e ca și cum ai ține un ciocan. 

De obicei, la retur îmi place să fac un pas în față, după care să sar pe ambele picioare, pentru a fi capabilă să mă mișc fie la stânga, fie la dreapta. 

O viteză a rachetei e foarte importantă. Mulți oameni cred că pot să controleze mingea atunci când lovesc mai lent, dar e exact invers,” sunt sfaturile de tenis pe care Bianca Andreescu le oferă prin intermediul Top Court. 

Cursul Biancăi Andreescu a fost publicat pe site-ul Top Court, iar cel susținut de Simona Halep urmează să fie publicat în curând. Utilizatorii au acces la conținut pe baza unui abonament de 15 dolari per lună. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!