Suspendare de cinci ani si amenda usturatoare! Jucatorul de tenis argentinian pedepsit pentru trucare de meciuri
Marti 04 Septembrie 2018, 16:15

Suspendare de cinci ani si amenda usturatoare! Jucatorul de tenis argentinian pedepsit pentru trucare de meciuri

Coruptia din tenis face noi victime. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Argentinianul Patricio Heras, locul 307 mondial, a fost suspendat cinci ani si amendat cu 25.000 de dolari pentru ca a trucat un meci din circuitul Challenger. Heras a "influentat rezultatul unui meci" la turneul din 2015 de la Barranquilla (Columbia).

Suspendarea va fi redusa la trei ani, daca Heras va respecta conditiile pedepsei. Pe langa suspendare, jucatorul in varsta de 29 de ani a primit si o amenda in valoare de 25.000 de dolari din partea Tennis Integrity Unit.

Heras a fost, de asemenea, gasit vinovat pentru ca n-a raportat ca a fost abordat in mai multe randuri pentru a truca meciuri. Sportivul din Argentina nu va putea, astfel, participa la niciun meci de tenis organizat in urmatorii ani de ATP si ITF.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”