Suma impresionantă pe care o va încasa Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon

Simona Halep Tenis Wimbledon WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 19:09
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 19:14

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-1.

De doar 66 de minute a avut nevoie fostul lider mondial pentru a trece de poloneza Frech.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 190.000 de lire sterline, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre spaniola Paula Badosa (a patra favorită) şi cehoaica Petra Kvitova (cap de serie numărul 25), dublă campioană la Wimbledon (2011, 2014).

În urma victorie pe care a obținut-o astăzi, practic, Simona a ajunsla cea de-a zecea ei victorie consecutivă pe iarba londoneză.

Campioană la Londra în 2019, Simona Halep, care în 2021 nu a participat la Wimbledon, fiind accidentată (ediţia din 2020 a fost anulată), a bifat astfel a zecea sa victorie consecutivă în Grand Slam-ul pe iarbă.

Simona: „A doua săptămână e mai grea!”

„A fost un meci bun. E întotdeauna dificil să joci pe iarbă, iar astăzi, vântul nu a făcut meciul ușor, dar mă bucur că m-am calificat. E o plăcere să joc la Wimbledon. Am amintiri grozave de aici și încerc să mă bucur de fiecare zi în parte. 

Mă ajută mult că am câștigat turneul, îmi dă mare încredere, dar fiecare oponentă e dificilă. Vreau să o iau meci cu meci, ăsta e lucrul cel mai bun pe care pot să îl fac.

A doua săptămână e mai grea, dar și prima, din cauza emoțiilor. Acum am ajuns în a doua săptămână și abia o aștept, mai ales că voi juca din nou sub privirile acestui public grozav”, a spus Simona Halep după a treia victorie semnată în actuala ediție a competiției de pe iarba londoneză. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!