GALERIE FOTO Sold-out la meciul de lux Halep / Pavel - Graf / Agassi (LIVE pe Pro Arena și VOYO). Prețuri mari plătite de clujeni

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 22:44

Simona Halep și Andrei Pavel, meci de lux la Sports Festival cu Steffi Graf și Andre Agassi, în direct la Pro Arena și VOYO sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00. 

Festivalul Sporturilor 2024 va aduce la Cluj-Napoca cei mai faimoși soți din lumea tenisului. Andre Agassi și Steffi Graf au împreună 30 de titluri de mare șlem cucerite în proba individuală, iar peste fileu se vor regăsi Andrei Pavel și Simona Halep, o echipă 100% constănțeană.

Dacă la început biletele au fost scoase la vânzare cu prețuri între 120 - 180 de lei, iar un tichet de acces la VIP atingea suma de 700 de lei, anumiți clujeni au fost dispuși să plătească și 145, 290 sau chiar 350 de lei pentru un bilet în Arena BT.

Halep / Pavel - Graf / Agassi va fi în direct și în exclusivitate la PRO Arena și VOYO sâmbătă, de la ora 18

  • Acțiunea meciului demonstrativ poate fi urmărită la Pro Arena sau pe VOYO.ro. 

În săptămâna dinaintea meciului, au mai rămas doar câteva bilete, iar la categoria VIP un astfel de tichet de acces costă 1500 de lei.

Majoritatea biletelor au fost deja vândute, iar acest lucru garantează un spectacol nemăsurat care se anunță în meciul demonstrativ care reunește patru jucători care au ocupat locuri în elita circuitelor ATP și WTA.

Patru tenismeni de top, în demonstrativul româno-american de la Sports Festival 2024

Andrei Pavel, fost număr 13 ATP, are în palmares 3 titluri ATP, câștigate în anii 1998, 2000, respectiv 2001 la Tokyo, St. Polten și Montreal. Ca antrenor, a jucat un rol important, alături de Darren Cahill, în transformarea Simonei Halep dintr-o campioană în circuitul WTA în câștigătoare de mare șlem. 

Fost număr 1 WTA timp de 64 de săptămâni, Simona Halep are în palmares 24 de trofee, dintre care două de mare șlem, cucerite la Roland Garros și Wimbledon, în 2018 și 2019. Are o finală jucată la Turneul Campioanelor, dar și peste opt ani petrecuți în top 10 WTA. 

De peste ocean vor sosi în România Steffi Graf și Andre Agassi. Agassi, fost număr 1 ATP și de opt ori campion în probele individuale ale turneelor de mare șlem este mândru să fie soțul germancei Steffi Graf, care deține în palmares 22 de titluri de mare șlem, adică egalul performanțelor semnate de Rafael Nadal în turneele majore.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!