Simona Halep Jil Teichmann live text Simona Halep Toronto Simona Halep WTA 1000 Toronto Simona Halep WTA Toronto 2022 Tenis

VIDEO Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 7-5, în optimile turneului de la Toronto: Halep se va duela în sferturi cu Gauff

Simona Halep a reușit a treia victorie fără set pierdut la Toronto, învingând-o scor 6-2, 7-5 pe Jil Teichmann, la prima întâlnire directă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 21:40
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 21:43

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 7-5
în optimile turneului WTA 1000 de la Toronto

În faza ultimelor opt jucătoare, Simona Halep se va duela cu Cori Gauff, care a învins-o într-un meci dramatic de trei seturi pe Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6 (4). 

Simona Halep o conduce pe Cori Gauff cu 3-0 la meciurile directe. Finalista Roland Garros 2022 nu a câștigat niciun set împotriva româncei până acum. 


Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 7-5. Game, set & meci, Simona Halep! Vekic, Zhang, și acum Teichmann este lista adversarelor învinse de româncă pentru a reuși o nouă prezență în faza sferturilor Openului Canadian. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 6-5. După zece game-uri fără break, Simona Halep insistă iar și iar, până ce forehand-ul lui Teichmann o conduce în poziția de a servi pentru calificare. Greșeala neforțată apare în jocul elvețiencei, dar nu la prima încercare, Halep demonstrând perseverență pentru a se plasa în acest scenariu favorabil.  

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 5-5. Game alb câștigat de Simona Halep, într-un prim moment tensionat al setului. Manșa doi intră în prelungiri. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 4-5. Simona Halep ratează o șansă bună la 30-egal, când trimite un forehand boltit în afara terenului. Românca insistă pe forehand-ul mai puțin periculos al elvețiencei, dar Teichmann se simte din ce în ce mai bine inclusiv în raliurile lungi. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 4-4. Nicio emoție nici pentru Simona Halep, la serviciu, iar setul vede al treilea game la rând adjudecat la 15. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 3-4. Mult mai constantă decât în primul set, Teichmann oferă replica așteptată încă dinaintea startului partidei, iar Simona Halep se vede condusă pentru a patra oară în această manșă. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 3-3. Hold la cincisprezece, Simona Halep, iar setul 2 ajunge la jumătate fără să înregistreze nici măcar un break. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 2-3. Game la zero și în contul lui Jil Teichmann, care conduce pentru a treia oară în meci. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 2-2. Game alb, Simona Halep, care oprește seria game-urilor lungi și dificile din manșa secundă. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 1-2. Pentru a doua oară consecutiv, Teichmann salvează minge de break, iar apoi își apropie game-ul în prelungiri, trecând în avantaj. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 1-1. Jocul crește vizibil în intensitate, în acest set secund. Simona Halep egalează în prelungirile game-ului, după o serie de puncte istovitoare. 

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 0-1. Jil Teichmann primește avertisment pentru distrugerea rachetei, dar își mobilizează starea de agitație și deschide setul cu game pe propria servă. 


Simona Halep - Jil Teichmann 6-2. Game și prim set, Simona Halep! Românca anulează minge de break și își atrage game-ul în prelungiri, pentru a concluziona setul unu în sub 30 de minute de joc. 

Simona Halep - Jil Teichmann 5-2. Simona Halep joacă un game excelent pe serva lui Jil Teichmann și obține la loc un avans de două break-uri. Va servi, la reluare, pentru a câștiga manșa întâi. 

Simona Halep - Jil Teichmann 4-2. Halep încheie hold-ul la cincisprezece printr-un as, oferind speranța că precedentul game pierdut pe propria servă a fost doar excepția care va confirma regula primului set. 

Simona Halep - Jil Teichmann 3-2. Game alb, Jil Teichmann, care pare să reușească în oglindă performanțele Simonei Halep din primele zece minute ale partidei. Au apărut erorile neforțate în jocul Simonei Halep, care nu a mai presat eficient pe reverul adversarei. 

Simona Halep - Jil Teichmann 3-1. Un break recuperat de Teichmann, la 15, iar scenariul din meciul cu Shuai Zhang se repetă. 

Simona Halep - Jil Teichmann 3-0. Avantaj de două break-uri după doar 10 minute de joc pentru Simona Halep. Jil Teichmann comite dublă greșeală în finalul game-ului, surprinzând eficient imaginea psihologică actuală a partidei. 

Simona Halep - Jil Teichmann 2-0. Game la zero, Simona Halep, iar sportiva din țara noastră bifează un nou start încântător de meci la Toronto. 

Simona Halep - Jil Teichmann 1-0. Break, Halep! Deși a început cu un deficit de 0-30, românca reușește break-ul încă din primul game, după o ieșire neinspirată a elvețiencei în zona fileului. 


Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) leagă victoriile la Toronto, unde nu a mai jucat o finală din 2015. De două ori campioană a Openului Canadian, sportiva din România caută primul titlu, după o pauză de patru ani, iar drumul său spre ultimul act i-o aduce ca adversară în optimi pe elvețianca Jil Teichmann (25 de ani, 21 WTA). 

Campioană la Palermo și Praga în 2019, Teichmann este înscrisă în clubul multiplelor campioane de turneu în circuitul WTA, iar victoria semnată în defavoarea numărului 2 WTA, Anett Kontaveit, îi poate suplimenta nivelul de încredere înaintea confruntării cu Simona Halep. 

Simona Halep, favorită la calificarea în sferturile de finală

Jucătoare de mână stângă, Jil Teichmann își surprinde adversarele mai puțin prin forță, cât prin tenacitatea incredibilă și jocul variat. Născută la Barcelona, Teichmann nu a mai întâlnit-o până acum pe Halep, dar se bucură că va avea această șansă tocmai după ce a bifat două victorii impresionante, împotriva lui Venus Williams și Anett Kontaveit.

Semifinală la Madrid, sferturi la Roma și optimi la Roland Garros sunt cele mai bune rezultate obținute de Jil Teichmann în sezonul 2022, elvețianca înregistrând rezultate mai puțin satisfăcătoare pe iarbă și pe hard. 

Halep, 4-0 la seturi în 2 ore și 10 minute de joc la Toronto

De partea apropiată a fileului, Simona Halep a semnat rezultate convingătoare în meciurile cu Donna Vekic și Shuai Zhang, în primele două tururi la Toronto.

În ciuda unor momente de joc mai puțin strălucite în meciul cu Zhang, Simona Halep a reușit să închidă 4 seturi în puțin peste două ore, aspect care îi permite să viseze la un parcurs lung în această competiție, pe fondul oboselii evitate. 

Simona Halep - Jil Teichmann este primul meci progrmaat joi, 11 august pe Arena Centrală de la Toronto și va fi transmis live text pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!