Simona Halep, înainte de Indian Wells: „Nu mă gândesc să câștig turnee!” Ce spune despre Emma Răducanu 

Simona Halep va juca la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 11:03
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 11:46

Simona Halep (15 WTA) va participa la turneul de la Indian Wells, din Californica, disputat în perioada 4 - 17 octombrie. Fostul numărul 1 mondial a precizat că s-a antrenat bine în ultima perioadă, alături de Daniel Dobre și Adrian Marcu și că vrea doar să își recapete ritmul de dinainte de accidentare, fără să își fixeze obiective înalte. 

„Îmi doresc să joc bine, m-am antrenat foarte bine în această perioadă. Am încredere, sunt pozitivă și sper să am un joc bun. Sper să fie și români. 

A fost un an foarte greu, mai ales după accidentările destul de mari. Nu mă gândesc să câștig turnee. Mai ales că încrederea, felul cum mă simt pe teren, nu e la nivelul maximum. 

Sunt persoane dragi mie (n.r. - Daniel Dobre și Adrian Marcu), deja am pus suflet în această echipă. Mă simt bine cu ei și sper să iasă totul bine. 

Am făcut câteva schimbări în joc, vreau să progresez din punct de vedere tactic, jucând atâția ani și stând anul acesta, poate mi-am pierdut timingul”, a declarat Simona Halep la plecarea spre California. 

De asemenea, tenismena română a discutat și despre posibilitatea de a se întâlni cu Emma Răducanu (22 WTA) la Indian Wells.

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea vine după o încredere foarte mare. Orice meci e greu la nivelul acesta, eu sper doar să îmi văd de treabă. Mă pot întâlni cu oricine. 

Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea (n.r. - Emma Răducanu) vine după o încredere foarte mare, după rezultatul extraordinar. E interesant că a ales să vină la Cluj, probabil vrea să joace 'la mama ei', cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul român, sper să fie bine”, a precizat Simona Halep. 

Modifică setările cookies