Cristian Tudor Popescu emma raducanu Simona Halep Transylvania Open Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Tenis

Predicțiile lui CTP: „Halep vs. Răducanu la Cluj? Nu face față sala, o să fie mai ceva decât la Congresul PNL!”

O confruntare între Simona Halep și Emma Răducanu la Cluj-Napoca ar umple Arena BT din Cluj-Napoca, crede CTP. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 09:16
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 09:38

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu poate decât să își imagineze cum ar putea arăta Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cazul în care tragerea la sorți a turneului WTA 250 Transylvania Open le-ar pune față în față pe Simona Halep și Emma Răducanu.

Înscrise ambele pe lista participantelor, competiția de la Cluj ar putea deveni prima în care Simona Halep și Emma Răducanu s-ar duela în meci direct. În cazul în care accesul ar fi deschis complet, peste 7,000 de persoane ar putea asista la acest meci. 

Simona Halep și Emma Răduanu, înscrise pe tabloul principal al Transylvania Open


„O posibilă confruntare în România între cele două stele! Mă întreb doar cum va face față sala clujeană năvalei spectatorilor, că o să fie mai ceva decât la Congresul PNL!”
a scris CTP pentru Gazeta Sporturilor, făcând haz de necaz pe seama evenimentului politic derulat în weekendul anterior, într-un context tensionat din punctul de vedere al numerelor care raportează actualizările pandemice. 

Turneul WTA 250 din Arena BT va avea loc în săptămâna 25-31 octombrie, iar printre participante se mai numără Irina Begu, Elise Mertens, Ekaterina Alexandrova, Andrea Petkovic, Ajla Tomljanovic, Paula Badosa și Veronika Kudermetova. 

Ce spune Simona Halep despre un potențial meci cu Emma Răducanu 


„Sigur că îmi doresc un meci cu Emma și cu siguranță vom juca meciuri. E o jucătoare tânără, cu multă încredere, ce a făcut e extraordinar și sunt sigură că mai poate face lucruri extraordinare pe teren. Pentru mine, acum, orice meci e o mare provocare, așa că mă pregătesc și sper să joc bine la turnee,” a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies