Simona Halep Simona Halep interviu Tenis WTA Romania Tenis

Simona Halep și nervii de pe terenul de tenis: „Se pare că nu voi fi niciodată un exemplu. Psihologul mi-a spus că așa sunt eu.”

Simona Halep a admis că va avea mereu probleme în a-și gestiona nervozitatea în timpul meciurilor oficiale de tenis. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 14:27
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 14:28

Într-un interviu acordat tocmai în ziua în care a împlinit 30 de ani, Simona Halep a dezvăluit că simte că s-a schimbat ca persoană. Mai exact, sportiva din Constanța a relatat că e mai sociabilă și că a început să se bucure de viață, spre deosebire de fazele incipietnte ale carierei sale, când tenisul era singura preocupare.

Nervii și frustrările din teren nu s-au disipat însă, după cum dubla campioană de Grand Slam însăși admite, dar constituie o caracteristică a persoanei sale, după cum i-a fost comunicat de psihologul cu care colaborează. 

  • Simona Halep și nervii de pe terenul de tenis: „Se pare că nu voi fi niciodată un exemplu. Psihologul mi-a spus că așa sunt eu.”

Simona Halep: „Am început să accept și nu mai vreau să mă schimb”

„În tenis, atitudinea încă are de suferit, pe teren, dar se pare că nu voi fi niciodată un exemplu pe teren. Acest lucru, - pe care l-am vorbit și cu doamna psiholog, mi-a spus că asta sunt eu - și pare că mă ajută în momentele importante din timpul meciurilor. Am început să îmi accept treaba asta și nu mai vreau să mă schimb, ci doar să îmi controlez emoțiile,” a precizat Simona Halep pentru Telekom Sport

În ultimul meci jucat de Simona Halep - optimea de finală a US Open, cedată în două seturi în fața Elinei Svitolina - jucătoarea din România a lovit de mai multe ori racheta de ciment și nu a fost reticentă în a le arăta spectatorilor americani starea de nervozitate înaltă prin care a trecut în timpul partidei. 

Modifică setările cookies