Jocurile Olimpice Horia Tecau Marius Copil Miki Buzarnescu Simona Halep Tenis Simona Halep, in lotul Olimpic al Romaniei! Va lupta alaturi de Buzarnescu, Tecau si Copil pentru o medialie la JO Tokyo

Simona Halep, in lotul Olimpic al Romaniei! Va lupta alaturi de Buzarnescu, Tecau si Copil pentru o medalie la JO Tokyo

Simona Halep are un nou obiectiv in cariera: o medalie olimpica pentru Romania la Tokyo, in 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2018, 16:03
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2018, 16:20

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, Mihaela Buzarnescu, Horia Tecau si Marius Copil fac parte din lotul olimpic de tenis al Romaniei, format din 12 jucatori si jucatoare, care va fi prezentat marti, la Casa Olimpica din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Propunerile pentru alcatuirea lotului olimpic au fost facute de Federatia Romana de Tenis.

"Este o mandrie si o datorie pentru Familia Olimpica a Romaniei sa aiba in componenta cei mai buni sportivi. Ma bucur ca un lider mondial si un sportiv care deja a castigat o medalie olimpica vor face parte din Echipa Olimpica a Romaniei. Le doresc celor 12 sportivi sa isi implineasca visul de a castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020"
, a declarat presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu.

Horia Tecau si Florin Mergea au cucerit medalia de argint in proba masculina de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in 2016.

La evenimentul de marti vor participa presedintele COSR, Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi, presedintele FRT, George Cosac, presedinta Comisiei Tehnice Olimpice, Georgeta Damian Andrunache, sportivii care alcatuiesc noul lot olimpic de tenis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!