Simona Halep, IESIRE NERVOASA in prima sesiune de OCC a lui Darren Cahill | "Esti bine, Simona?" "Sunt obosita, spune-i lui Teo asta!"

Simona Halep, IESIRE NERVOASA in prima sesiune de OCC a lui Darren Cahill | "Esti bine, Simona?" "Sunt obosita, spune-i lui Teo asta!"

Simona Halep nu si-a mentinut calmul dupa ce Alja Tomljanovic a reusit sa faca break la scorul de 5-3. 

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in timpul primei sesiuni de on-court coaching efectuate de Darren Cahill in acest sezon. 

La scorul de 5-4 in primul set al meciului cu Ajla Tomljaonvic, dupa ce Simona a pierdut avantajul break-ului adjudecat la scorul de 2-1, romanca l-a chemat pe antrenorul australian pentru a primi indicatii. 

Simona Halep a castigat primul set cu 6-4, in 41 minute de joc


"Iti asumi prea multe riscuri la fiecare lovitura. Primele 5-6 game-uri ai jucat bine, iar acum risti totul la fiecare minge. Incearca sa returnezi nu in forta, ci cu mai mult efect, astfel incat mingea sa capete o bolta mai mare," i-a spus Darren Cahill Simonei Halep.

La scurt timp dupa, tehnicianul de la Antipozi a intrebat-o pe Simona daca se simte bine, iar aceasta i-a raspuns acid, afirmand: "Sunt obosita! Spune-i lui Teo ca sunt obosita!", facand referire la nivelul de intensitate al antrenamentelor facute alaturi de preparatorul sau fizic, Teo Cercel. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: Suntem pe o pantă descendentă, pandemia este controlabilă în acest moment
BRAT