Simona Halep, IESIRE NERVOASA in prima sesiune de OCC a lui Darren Cahill | "Esti bine, Simona?" "Sunt obosita, spune-i lui Teo asta!"

Simona Halep, IESIRE NERVOASA in prima sesiune de OCC a lui Darren Cahill | "Esti bine, Simona?" "Sunt obosita, spune-i lui Teo asta!"

Simona Halep nu si-a mentinut calmul dupa ce Alja Tomljanovic a reusit sa faca break la scorul de 5-3. 

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in timpul primei sesiuni de on-court coaching efectuate de Darren Cahill in acest sezon. 

La scorul de 5-4 in primul set al meciului cu Ajla Tomljaonvic, dupa ce Simona a pierdut avantajul break-ului adjudecat la scorul de 2-1, romanca l-a chemat pe antrenorul australian pentru a primi indicatii. 

Simona Halep a castigat primul set cu 6-4, in 41 minute de joc


"Iti asumi prea multe riscuri la fiecare lovitura. Primele 5-6 game-uri ai jucat bine, iar acum risti totul la fiecare minge. Incearca sa returnezi nu in forta, ci cu mai mult efect, astfel incat mingea sa capete o bolta mai mare," i-a spus Darren Cahill Simonei Halep.

La scurt timp dupa, tehnicianul de la Antipozi a intrebat-o pe Simona daca se simte bine, iar aceasta i-a raspuns acid, afirmand: "Sunt obosita! Spune-i lui Teo ca sunt obosita!", facand referire la nivelul de intensitate al antrenamentelor facute alaturi de preparatorul sau fizic, Teo Cercel. VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT