SIMONA HALEP, DOHA // Prima reactie a Simonei, dupa ce si-a aflat adversara de la Doha: "Foarte greu, va fi foarte greu!"
Marti 13 Februarie 2018, 10:01

SIMONA HALEP, DOHA // Prima reactie a Simonei, dupa ce si-a aflat adversara de la Doha: "Foarte greu, va fi foarte greu!"

Simona Halep debuteaza miercuri la Doha! 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Revenita dupa accidentarea din finala de la Australian Open, Simona Halep se teme de intalnirea cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA. Makarova a trecut in primul tur de Shuai Zhang, iar Simona se teme ca nu vva fi suficient de pregatita pentru o asemenea confruntare.

"Foarte greu! Va fi un meci foarte greu! Vreau sa fiu apta de joc, sa fiu sanatoasa, apoi cu rezultatul, mai vedem ce va fi. Important este sa fiu sanatoasa, sa nu am dureri",
a spus Simona.

Simona Halep conduce cu 3-2 la intalnirile directe cu Makarova.

Partida va avea loc miercuri, iar ora va fi anuntata in cursul acestei zile de catre organizatori. Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT