Simona Halep a vorbit pentru prima data despre MUTAREA din Romania: "Poate intr-o zi voi locui acolo". Orasul pe care il iubeste si i-a adus cele mai mari satisfactii

Autor: Sport.ro
Joi 31 Mai 2018, 11:36

	Simona Halep a vorbit pentru prima data despre MUTAREA din Romania: "Poate intr-o zi voi locui acolo". Orasul pe care il iubeste si i-a adus cele mai mari satisfactii

Simona Halep a vorbit intr-u interviu acordat revistei americane Sports Illustrated.

Simona Halep se pregateste pentru al doilea meci de la Paris. Ea se va intalni astazi, de la 16:00, cu Taylor Townsend, locul 72 WTA.

Simona si-a facut timp, intre doua sedinte de pregatire, si pentru un interviu acordat revistei Sports Illustrated. Ea a vorbit despre finalele jucate pana acum la Roland Garros si Australian Open, dar si despre un subiect mai delicat, operatia de micsorare a sanilor pe care a suferit-o in 2009.

Intrebata cum a trecut peste finalele pierdute pana acum, ea a spus: "Poate e nevoie doar de timp, rabdare. Cred ca pot sa o fac, am fost atat de aproape in 3 randuri".

"E adevarat ce spun toti jucatorii de tenis: increderea creste atunci cand castigi meciuri. Ajungi departe daca esti profesionist. Chiar inainte sa joci primul punct, intri pe teren fiind sigur pe tine, pentru ca stii ca ai facut totul ca la carte la antrenamente", a adaugat ea.

Pe de alta parte, Simona a vorbit despre discutiile pe care le-a avut cu un psiholog.

"Asa este, au fost multe discutii legate de echilibru. Incerc sa gasesc perfectiunea si poate fi foarte frustrant atunci cand nu o ating, desi este imposibil sa fii perfect. Obiectivul este sa incerc mereu sa fac totul perfect, dar si sa fiu mai blanda cu mine atunci cand nu imi iese", a mai spus Simona.

In final, Simona a vorbit despre operatia de micsorare a sanilor, cel mai mare sacrificiu facut pentru tenis, dar si despre orasul in care ar vrea sa locuiasca.

"Cred ca operatia de micosarere a sanilor a fost cel mai mare sacrificiu. Cand am facut-o, am facut-o pentru tenis. Azi sunt numarul 1 si paote ca aceasta decizie a fost foarte importanta. Acesta cred ca a fost cel mai mare sacrificiu. Stii, nu ma simt ca fac sacrificii fiind aici sau jucand tenis, pentru ca mie imi place foarte mult acest sport si nu mi-e niciodata greu sa ma antrenez.

(...)

Am castigat la Paris la junioare. Este aproape de tara mea, iubesc Parisul. Sa stau acolo si sa vizitez. Poate voi locui acolo intr-o zi. Pur si simplu iubesc totul la acest turneu", a conchis ea.

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies