Ar fi AFACEREA VERII: Ronaldo vrea sa cumpere un club din liga a doua din Spania! Anuntul facut de presa portugheza
Joi 31 Mai 2018, 09:46

Ar fi AFACEREA VERII: Ronaldo vrea sa cumpere un club din liga a doua din Spania! Anuntul facut de presa portugheza

Ronaldo vrea sa cumpere un club din Spania.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Nu, nu este vorba despre Cristiano Ronaldo, ci despre Ronaldo "Fenomenul". Fostul mare jucator brazilian este hotarat sa cumpere o formatia din liga a doua spaniola, informeaza portughezii de la O Jogo, care citeaza surse din Brazilia.

Dupa ce a incercat, fara succes, sa cumpere Getafe sau Tenerife, Ronaldo vrea sa investeasca acum la Real Valladolid. Potrivit jurnalistilor portughezi, afacerea s-ar ridica la 30 de milioane de euro. Valladolid a terminat sezonul regulat din liga a doua spaniola pe locul 6.

Ronaldo a mai fost in actionariatul unui club din Statele Unite ale Americii, insa s-a retras din conducere dupa doi ani.

Ronaldo, in varsta de 41 de ani acum, a jucat in Spania la cei doi mari granzi. A evoluat pentru Barcelona in perioada 1996-1997, iar pentru Real Madrid in perioada 2002-2007.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”