Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a vazut-o pe Serena Williams la Roland Garros in echipamentul de "Catwoman"
Joi 31 Mai 2018, 10:44

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a vazut-o pe Serena Williams la Roland Garros in echipamentul de "Catwoman"

Ilie Nastase a iesit in urma cu o saptamana cu o declaratie la adresa Serenei Williams, ironizand-o pe sportiva din SUA.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

"Nu stiu daca mai joaca la Roland Garros, zicea domnul Tiriac ca e cam grasa. Nu cred ca poate sa slabeasca. (...) Am vazut-o la nunta regala. Arata bine, nu? Da, arata bine...", spunea Ilie Nastase in urma cu o saptamana.

Acum, fostul lider ATP a vorbit din nou despre sportiva din SUA, dupa ce a vazut-o la Paris purtand un costum cel putin inedit.

"Am inteles ca ar avea ceva probleme cu circulatia. Nu stiu exact de ce a aparut asa. Daca regulamentul permite asa ceva... Spectatorii sunt cei care vor putea spune daca sunt de acord sau nu cu o astfel de aparitie a ei. Eu stiu ca tot timpul am jucat in echipament de culoare alba. Intre timp, vad ca lucrurile s-au schimbat", a spus Nastase, citat de TelekomSport.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”