Simona Halep Daria Snigur Simona Halep ultimul meci Tenis

VIDEO SIMONA 32 | Câte zile au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Simona Halep: rezumatul meciului straniu, pierdut la New York

Deși a câștigat al doilea set cu 6-0, Simona Halep a pierdut partida cu Daria Snigur, derulată în primul tur al ediției 2022 a Openului American. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 12:32

Simona Halep (32 de ani) nu a mai jucat un meci oficial de tenis de 395 de zile.

Un an și o lună au trecut de la eșecul suferit de sportiva din Constanța în runda inaugurală a Openului American 2022, în fața unei jucătoare venite din calificări.

Simona Halep, fără meci oficial jucat în ultimele treisprezece luni

Halep ceda în fața ucrainencei Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6, partidă la finalul căreia avea să fie testată pozitiv la Roxadustat, în complexul de la Flushing Meadows. 

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră a comis un număr de erori neforțate peste medie, 30, în duelul cu Daria Snigur, jucătoare care a reușit să facă break de cinci ori pe serva româncei.

Detaliul dificil de înțeles, ca dinamică a scorului, îl reprezintă setul câștigat la zero de Simona Halep, în manșa secundă, reușită care nu a fost urmată de o continuare în setul decisiv. 

Daria Snigur, fără meci jucat în turneele de mare șlem, în 2023

La 13 luni după întâlnirea Halep - Snigur de la New York, Simona Halep nu mai figurează în clasamentul WTA, în timp ce sportiva din țara vecină ocupă, la 21 de ani, poziția 158 a ierarhiei mondiale.

În 2023, Daria Snigur nu a reușit nicio prezență pe tablourile principale ale turneelor de mare șlem. 


Patrick Ciorcilă, despre cazul Simonei Halep: „Verdictul s-a dat pe foarte multe presupuneri, fără dovezi clare”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!