SHOW TOTAL | Novak Djokovic, pus la respect de Cristiano Ronaldo in sala de forta: "Sper ca m-am descurcat bine, domnule antrenor."

SHOW TOTAL | Novak Djokovic, pus la respect de Cristiano Ronaldo in sala de forta: "Sper ca m-am descurcat bine, domnule antrenor."

Novak Djokovic a primit lectii de la Cristiano Ronaldo in ceea ce priveste dezvoltarea detentei. 

Novak Djokovic si Cristiano Ronaldo au facut senzatie in sala de forta in perioada dintre Craciun si Anul Nou. Superstarul portughez l-a invatat pe numarul 2 ATP cum sa isi dezvolte detenta, la doar o saptamana dupa ce Ronaldo a zguduit lumea fotbalului cu golul improbabil marcat pe terenul Sampdoriei, gratie unei sarituri fantastice.

"Sper ca m-am descurcat bine la primul curs, domnule antrenor. Imi va fi foarte util pentru tehnica mea de smash. A fost o mare placere sa ma antrenez cu tine, Cristiano. Continua sa impingi limitele si sa inspiri lumea sportului," a scris Novak pe retelele sociale.

Cristiano Ronaldo si Novak Djokovic, parteneri de antrenament


"L-am invatat pe Djokovic sa sara! A fost o placere sa te vad si sa ma antrenez cu tine, prietene,"
i-a replicat Cristiano Ronaldo sarbului. 

Valoarea neta a lui Cristiano Ronaldo este estimata de catre Forbes la 109 milioane de dolari, in vreme ce a lui Novak Djokovic se situeaza la pragul de 50 de milioane de dolari. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Am început în forță, dar nu a ţinut mult. România vaccinează zilnic cât Bangladesh, în timp ce Cambodgia ne-a depășit
BRAT
Modifică setările cookies