WOW! Chipciu, prezent la meciul de retragere al lui Vincent Kompany! A jucat alaturi de Scholes, Giggs si l-a avut antrenor pe Guardiola  

Vincent Kompany, antrenorul lui Alex Chipciu de la Anderlecht, l-a invitat pe jucatorul roman la meciul sau de retragere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2019, 12:03
Data actualizarii: Joi 12 Septembrie 2019, 20:26

Alex Chipciu a fost invitat la meciul de retragere al lui Vincent Kompany de la Manchester, alaturi de nume uriase ale fotbalului european: Paul Scholes, Ryan Giggs sau Robin Van Persie. Chipciu a avut antrenor de lux: Pep Gurdiola a antrenat echipa lui Kompany, care a avut un ghinion teribil: s-a accidentat fix inaintea meciului sau de retragere!


"Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Am fost pe teren si am jucat alaturi de legende ale fotbalului precum Paul Scholes, Ryan Giggs, Van der Sar, Gary Neville, Robin Van Persie sau Jamie Carragher, iar pentru un meci l-am avut antrenor pe Guardiola.????????

Ii multumesc lui Vincent Kompany pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a juca la meciul lui de retragere si il felicit pentru intreaga cariera", a postat Chipciu pe Facebook. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies