VIDEO Novak Djokovic a ajuns la 30 de victorii consecutive în Australia: cum l-au primit localnicii după deportarea din 2022

Novak Djokovic Australia ATP Adelaide Novak Djokovic Serbia Novak Djokovic tenis Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:15
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:19

Novak Djokovic s-a calificat în optimile întrecerii ATP 250 de la Adelaide, unde va întâlni un alt sportiv francez, pe Quentin Halys (64 ATP). 

Novak Djokovic (5 ATP) a debutat cu victorie în proba individuală a turneului ATP 250 de la Adelaide, desfășurat în prima săptămână a anului. Tenismenul sârb l-a depășit pe francezul Constant Lestienne (65 ATP), scor 6-3, 6-2, într-o oră și șaisprezece minute de joc.

Jucătorul sârb, care a fost deportat în 2022 din Australia, în urma scandalului uriaș provocat de neînțelegerile dintre autoritățile australiene și oficialii Australian Open, a avut parte de o primire călduroasă, la revederea cu fanii tenisului de la antipozi. 

Sud-coreeanul Hyeon Chung, ultimul jucător care l-a învins pe Novak Djokovic la Australian Open, în optimile ediției din 2018

Djokovic a jucat primul meci al sezonului în proba de dublu, alături de Vasek Pospisil, pierzând în trei seturi în fața echipei alcătuite din Tomislav Brkic și Gonzalo Escobar, scor 6-4, 3-6, 5-10. 

O zi mai târziu, Novak Djokovic și-a luat revanșa, jucând un tenis convingător încă din prima sa apariție în circuitul ATP de simplu, în 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!