Tenis

Se retrage Nick Kyrgios din tenis la doar 26 de ani? ”Simt că ar putea fi ultima dată când joc aici!”

Nick Kyrgios a făcut o declarație ciudată înaintea începerii turneului ATP 500 de la Washington, SUA. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 09:42
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 09:46

Nick Kyrgios (77 ATP) va debuta împotriva americanului Mackenzie McDonald în turneul ATP 500 de la Washington, la care participă în premieră în acest an și Rafael Nadal, al treilea jucător al lumii. 

Înainte de a juca primul meci, tenismenul australian a făcut o declarație controversată, spunându-le jurnaliștilor că se simte ciudat în legătură cu stadiul actual al carierei sale și că se gândește că fiecare participare la un turneu care îi aduce plăcere ar putea fi ultima pentru el. 

Rafael Nadal și Nick Kyrgios, prezenți la turneul ATP de la Washington 


”Nu iau de-a gata niciun turneu sau meci. Îmi place să fiu la turnee, să joc la cel mai înalt nivel în tenis, dar nu o să mint. Nu îmi e prea dor de competiții. Se simte bine să revin, mai ales la turneele unde mă simt confortabil și sunt mulți spectatori. Cred că speră să joc bine și e o nebunie. Când vin să joc aici, simt multe emoții. 

De fiecare dată când sunt la un turneu însă simt că ar putea fi ultima dată când sunt acolo. În Atlanta m-am simțit la fel ca și aici la Washington. Mă simt ciudat cu privire la cariera mea în acest moment,” a declarat Nicholas Kyrgios într-o conferință de presă organizată la Washington, cu ocazia începerii turneului ATP 500, conform Eurosport

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies