Tenis

Scandal pe mingi inainte de startul Australian Open: "Este teribil, aceste mingi nu sunt bune deloc!"

Organizatorii de la Australian Open au fost trasi la raspundere inainte de primul turneu de Grand Slam al anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Ianuarie 2019, 10:40
Data actualizarii: Duminica 13 Ianuarie 2019, 10:42

Pana in prezent, jucatorii erau deja obisnuiti sa joace cu mingile de la Wilson, insa de anul acesta vor fi nevoiti sa joace cu mingi Dunlop, care ar fi ceva mai grele decat cele de la Wilson, mai multi jucatori avand dificultati in a se adapta pe teren.

Primul sportiv care s-a plans in mod public a fost chiar australianul Bernard Tomic: "Nu stiu de ce au facut asta, dar este teribil! Acestea nu sunt mingi bune deloc! Sunt foarte ieftine, din ce am auzit!", a spus Tomic, conform Tennis World USA.

John Millman, tot din Australia, a criticat de asemenea decizia organizatorilor de la Antipozi: "A fost foarte greu sa generez viteza, mingile par "moarte". Sunt foarte proaste, mai ales cand temperatura e putin mai scazuta. Mi-a fost complicat sa ma adaptez, retineti ce va spun: mingile sunt foarte proaste, desi nu e o scuză pentru evolutia mea. Si Gilles a jucat in aceleasi conditii, la finalul zilei el a fost mai bun", a declarat Millman dupa infrangerea de la Sydney International, in sferturile de finala, contra lui Gilles Simon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies