Sarbatoare balcanica pe strazile Belgradului: Novak Djokovic a fost primit ca un rockstar dupa ce a devenit cel mai longeviv numar 1 ATP din istorie 

Sarbatoare balcanica pe strazile Belgradului: Novak Djokovic a fost primit ca un rockstar dupa ce a devenit cel mai longeviv numar 1 ATP din istorie 

Novak Djokovic a fost aclamat precum un rockstar in centrul Belgradului. 

Novak Djokovic a sarbatorit alaturi de conationalii sai doborarea recordului all-time al numarului de saptamani petrecute in fruntea clasamentului ATP. Daca sarbul devenea numar 1 mondial pentru prima oara in data de 4 iulie 2011, 8 martie 2021 a insemnat pentru campionul Australian Open depasirea recordului istoric stabilit de Roger Federer, elvetianul avand 310 de saptamani ca lider ATP. 

Sarbatoarea a avut loc in fata primariei capitalei Belgrad, la cativa pasi de fluviul Dunarea. Djokovic a fost insotit de parinti si aclamat de cateva sute de sarbi veniti pentru a-i lauda performantele obtinute de-a lungul timpului.

Pe fatada primariei au fost proiectate imagini cu Novak Djokovic, tenismenul sarb dovedindu-se in mod clar cel mai prolific sportiv din Balcani al ultimului deceniu. 

'Nole' este detinator a 18 titluri de Grand Slam, iar pe langa acest record al saptamanilor ca lider ATP mai detine recordul absolut al titlurilor castigate la Australian Open, competitie unde numara 9 trofee adjudecate in palmares.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies